Kryptokauppa.com on Suomen ensimmäinen vain kryptovaluutalla toimiva yritys ja verkkokauppa. Maksut vain kryptovaluutoilla.Käyttöehdot

Tämä sopimus (”Sopimus”) sisältää XXX Oy (”Palveluntarjoaja”) omistaman kryptokauppa.com verkkokaupan (”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun käyttäjä (”Käyttäjä”) hyväksyy tässä sopimuksessa määritellyt ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

 

Palveluntarjoajan yhteystiedot:

LA Hodling Oy

support(at)kryptokauppa.com

+358 50 364 7798

33100 Tampere

Finland

LA Hodling Oy noudattaa toiminnassaan yleisiä kuluttajakauppaan, mainontaan ja markkinointiin liittyviä säännöksiä ja suosituksia.

 

Asiakaspalvelu

Käyttäjä voi lähettää Palveluun liittyvät kysymykset sähköpostitse osoitteeseen support(at)kryptokauppa.com.

 

Käyttöoikeus

Käyttääkseen Palvelua, tulee Käyttäjän olla vähintään kahdeksantoista (18) vuotta vanha.

 

​Kaikki Palveluun kuuluvat tuotekuvat, tekstit, logot, piirrokset, äänet, videot, grafiikka ja tekstit (”Sisältö”), ovat LA Hodling Oy:n omaisuutta. Sisältö on suojattu kansainvälisten tekijänoikeuslakien ja säädösten sekä muiden lakien ja säädösten mukaisesti. Palveluntarjoaja myöntää Käyttäjälle rajoitetun oikeuden Sisällön henkilökohtaiseen käyttöön. Sisällön lataaminen muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön on kiellettyä ilman kirjallista lupaa Palveluntarjoajalta.

 

Tilausvahvistus ja tuotteiden lähettäminen

Tilattuaan tuotteen Palvelussa, Käyttäjä saa automaattisen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta antamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tämä merkitsee sitä, että tilaus on vastaanotettu, ja että sitä käsitellään. Muutaman työpäivän sisällä tilauksesta Palveluntarjoaja lähettää Käyttäjän sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen sekä tilattujen tuotteiden arvioidun lähetyspäivämäärän. Kun tuotteet on lähetetty, saa Käyttäjä lähetysvahvistuksen.

 

Arvioitu toimitusaika on ilmoitettu tilauksen yhteydessä.

 

Tilauksen peruuttaminen

Käyttäjällä on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa siihen osoitteeseen josta se on lähetetty Palveluntarjoajalle välittömästi ilmoituksen tekemisen jälkeen Palveluntarjoajalta saatujen ohjeiden mukaisesti.

 

Käyttäjällä on oikeus palauttaa tai vaihtaa ja palauttaa tuote Palveluntarjoajalle, jos

1. Tilaus on peruutettu käyttöehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Palveluntarjoajan asiakaspalvelulle sähköpostisoitteeseen support(at)kryptokauppa.com viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen toimituksesta

2. Tuote on käyttämätön.

3. Tuote on siinä kunnossa, missä ostaja sen vastaanotti

4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa

 

Käyttäjä vastaa kaikista palauttamisesta aiheutuvista lähetyskuluista. Tuotteita, joita on muunneltu Käyttäjän toiveiden mukaisesti, ei voi palauttaa eikä vaihtaa.

 

Rahasuorituksen palauttaminen

Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään Asiakkaan ilmoittamaan kryptovaluuttaosoitteeseen ja hyvitys maksetaan siinä valuutassa, jossa tuote on maksettu. Hyvityssumma on Palveluntarjoajan vastaanottama summa kaupantekohetkellä maksetussa kryptovaluutassa. Hyvitys maksetaan heti, kun Palveluntarjoaja on vastaanottanut ja tarkastanut palautettavan tuotteen.

 

 

Tuotteiden hinnat

Palvelussa ilmoitetut hinnat ovat verollisia hintoja, sisältäen voimassaolevan arvonlisäveron.

 

Tilauksen maksaminen

Voit maksaa verkkokaupassamme Coinpayments-palvelun avulla valikoiduilla kryptovaluutoilla.

 

Takuu

Myönnämme toimittamillemme tuotteille rajoitetun takuun.

 

Takuu ei kata:

a. vikaa, joka aiheutuu tuotteen epäasiallisesta säilytyksestä ja/tai käytöstä.

b. käyttäjän tuotteelle aiheuttamaa vahinkoa.

c. vikaa, jonka aiheuttaa salamanisku tai muu vastaava vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva tapahtuma.

 

Vastuunrajoitus ja ylivoimainen este

LA Hodling Oy ei vastaa tuotteidensa mahdollisesti aiheuttamasta välillisestä vahingosta, kuten tuotannon keskeytymisestä, liikevaihdon vähenemisestä, terveydellisistä vahingoista, menetetystä voitosta, asumiselle aiheutuneesta haitasta tai vastaavasta, ellei kysymys ole törkeästä huolimattomuudesta yhtiön taholta.

 

Palvelu ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. luonnonmullistukset, vienti- tai tuontikiellot, häiriöt kuljetuksissa tai muut vastaavat toimintaa vaikeuttavat tai estävät asiat.

 

Kuljetustakuu

Jos huomaat pakkauksessa vaurion ennen sen avaamista, ilmoita siitä heti Palveluntarjoajalle. Jos olet avannut paketin ennen vaurion toteamista, ilmoita vauriosta heti Asiakaspalveluumme.

 

Virheellinen tai vaurioitunut tuote

Viallisesta tai kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee ilmoittaa support(at)kryptokauppa.com välittömästi, viimeistään kuitenkin kahden päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palveluntarjoaja pyrkii korjaamaan viallisen tai virheellisen tuotteen uudella vastaavalla tuotteella. Mikäli tämä ei ole mahdollista, hyvitetään Käyttäjälle aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan. Tuotteen vika tai sen kärsimä vaurio tulee määritellä ja dokumentoida tarkasti ja asianmukaisilla valokuvilla. Palveluntarjoaja ei toimita uutta tuotetta tai hyvitä tuotteen hintaa ennen kuin vika tai vaurio on voitu todentaa.

 

​Käyttäjän tulee noudattaa Palveluntarjoajan antamia ohjeita kaikissa tuote- ja palvelureklamaatioihin liittyvissä asioissa.

 

Muutokset Palveluun ja tähän sopimukseen

Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palveluun, toimintatapoihinsa sekä tähän sopimukseen.

 

Toimivalta ja riitojen ratkaisu

Tätä sopimusta tulkitaan ja valvotaan Suomen lakien mukaisesti. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Jollei erimielisyyksiin löydetä ratkaisua neuvotteluteitse, siirretään erimielisyys ratkaistavaksi Tampereen käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaisesti.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolain mukaisen rekisteriselosteen löydät täältä.